Kanske inte den bästa dagen, men en snygg varp

”Alla dagar är inte bra dagar, men det finns något bra i varje dag”. Det tycker jag är en bra devis och det har varit mycket bra idag också. Bland annat en mycket snygg varp som troligast ska dras på under helgen, ska bara övertala maken, som är mycket lättövertalad, att hjälpa till. Han börjar bli riktigt duktig på att lägga spröt, jag håller och han vevar.

Kanske funderar du på vad varpen ska bli, det ska bli ett bårtäcke. Apropå Bårtäcke…

Det händer en rolig sak i helgen, på söndag är det dags för överlämning av ett bårtäcke till Stora kyrkan i Östersund. Det är alltid härligt, bara att få se det på plats för första gången. Om du vill komma och titta och sen på kyrkkaffet höra mig och Katarina berätta om hur vi har tänkt med formgivningen och hantverket bakom det, så börjar Högmässan 11:00 och som sagt var i Stora Kyrkan i Östersund, du kan läsa mera här, välj 4 september i kalendern.

2 Comments

  1. Härlig färg! Jag hade ett par köksgardiner i de färgerna en gång, som jag tyckte så mycket om. Där jag bor nu passar de inte alls, så jag har sytt om dem till handdukar. Bra när man göra om gamla favoritsaker och fortsätta glädjas åt dem.

    Det är alltid roligt att höra andra berätta om tankarna kring sin formgivning, men sjuttio mil är lite väl långt att åka. 😉 Kanske du kan skriva några ord om det här på bloggen?

    • Visst är den en härlig färg! Det kanske blir ett inlägg om hur jag tänker när jag formger vad det lider. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *