Vad är det som händer?!

2017 har visat sig bli lite mer händelserik än vad jag trodde. Jag visste att det skulle bli händelserik  eftersom jag i höstas kissade på en sticka som visade att vår familj skulle utökas till tre. Och i mitten av maj skulle bäbisen komma. Men så blev det inte utan hon föddes 1 februari istället i vecka 25+3. 

Att bli förälder för första gången ska vara omtumlande, att bli förälder till en extremprematur är brutalt. Det tar på psyket och på kroppen, oron ligger på max hela tiden. Idag är vår lilla tjej nästan tre månader, vår neo resa är inte klar än, men nu vet vi hon kommer hem med oss!

Därför har tystnaden varit total, orken och energin har precis räckt till det mest nödvändiga. Energin har inte kommit tillbaka men det finns utrymme för lite annat än vara med min dotter, äta, sova och pumpa bröstmjölk. Hon blir större och stabilare för varje dag, det kommer bakslag och vi  gör vårt bästa att hantera dom.

Bloggen då? Den blev hackad, och utan att riktigt tänka så stängde jag ner den från webbhotellet. Resultat att allt raderades, varje inlägg, alla kommentarer, ja allt. Och ingen backup har jag, så jag får börja på en ny kula. Eftersom jag inte är hemma så mycket och har tillgång till min dator kommer det att dröja innan mönster och sånt är tillbaka, men det kommer.

7 kommentarer

 1. Kära nån!
  Grattis!
  Bloggen är då inte lika viktig som det lilla kära som anlänt! En ny blogg kan du fixa sedan, fast det kan kännas nesligt. Så knepigt att hacka din fina blogg!!
  Ah, det finns så mycket konstigt!
  Grattis i alla fall, och jag håller tummarna för er! Nu är det vår, jag hoppas att ni får njuta lite mellan varven!

  • Tack så mycket!

   Troligtvis var det ett program som programmerats för att hitta WordPress bloggar av en vis version och sedan går in och göra om dom mest lästa inläggen. Tråkigt, men en världslig sak. Jag försöker se det som en möjlighet till en ny start.

   Jag ser framemot våren och sommaren, jag hysser en stark tro att vi kommer hem innan midsommar och sen har en lång härlig sommmar att se fram emot.

 2. Lycka till med allt 🙂 Hoppas allt ordnar sig snart och tösen ska må bra

 3. Nej men, oj! Grattis! 🙂

  Jag har tittat in på bloggen, saknat nya inlägg och undrat om du kanske gav upp hela bloggidén när den blev hackad. Men nu förstår jag ju varför här varit så tyst. Och inte betyder en blogg något mot ett nytt litet liv, särskilt när det kommer alldeles för tidigt. Jag förstår att det är jobbigt, men så skönt att det ändå gått bra efter omständigheterna.

  Tråkigt med gamla bloggen, men inte betyder det så mycket i sammanhanget. Hoppas allt blir bättre dag för dag och att ni snart kan få komma hem. Grattis igen och stor lycka till-kram!

 4. Dordi Maria

  Men GRATTIS till stårscha! Håller tummarna för att ni snart är hemma. Många kramar från Dordi Maria.

  • Tack så mycket, tänk vad mycket det är att göra när man kommer hem. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.